Ons familiebedrijf

Het familiebedrijf Kranendonk boert al 4 generaties lang op boerderij de Pippert. Cor en zijn vrouw Anja hebben 6 kinderen waarvan iedereen op zijn manier zijn steentje bijdraagt. Cor, Anja, Janneke, Nico en Daniel zijn het vaakst op de boerderij te vinden. Hieronder stellen ze zich voor.

Boer Cor

Boer Cor, is geboren en getogen op de boerderij en is al vanaf kleins af aan in de stal te vinden. In 1995 heeft hij het bedrijf overgenomen van zijn vader. Om vervolgens het bedrijf voort te zetten samen met Anja. In het dagelijks leven zorgt boer Cor voor het voer en het landwerk.

Boerin Anja

Boerin Anja is de spil van het bedrijf en zorgt dat alles goed draait, ze springt in waar het nodig is. Naast de zorg voor de kalfjes verzorgt ze ook onze gasten van het BoerenBed.

 

 

Janneke

Sinds 2017 zit Janneke ook in het bedrijf.
Na haar opleiding voor verpleegkundige heeft ze de opleiding agrarisch ondernemerschap in Dronten gedaan. Om zo goed voorbereid te zijn als ze het bedrijf gaat overnemen. Janneke heeft de dagelijkse zorg voor de koeien en kalfjes op het bedrijf. Daarnaast is ze ook moeder van Eliza.

Nico

Nico is onze technische man. Hij is afgestudeerd HBO werktuigbouwkundige en heeft nu een mooie baan. Wanneer hij in de weekenden tijd heeft zorgt hij voor het onderhoud van onder andere onze trekkers.

Daniel

In de weekenden is Daniel meestal op de boerderij te vinden. Als work-out hakt hij hout voor het BoerenBed. Op zaterdag zorgt hij voor de pizzaoven. Daarnaast studeert hij werktuigbouwkunde aan het HBO.